Transponointi toiseen sävellajiin

5,99 6,99 

Jos haluat jonkin Pianonuotit.fi -nuottikatalogin nuotin transponoituna haluamaasi tiettyyn sävellajiin, lisää ostoskoriisi tämä lisäpalvelu. Merkitse kassalla “lisätietoja” -kenttään, mihin sävellajiin haluat kappaleen muuttaa. Voit myös halutessasi ilmoittaa, haluatko kappaleen melodian transponoinnin ylös- vai alaspäin.

Tämä tuote sisältää yhden (1) oman nuottivalikoimamme kappaleen transponoinnin. Palvelu edellyttää myös kyseisen tuotteen perusnuotin ostamista. Voit ostaa nuotin joko samassa tilauksessa tai hyödyntää palvelua, mikäli olet ostanut nuotin meiltä viimeisen vuoden aikana. Ilmoita tästä silloin Kassan “lisätietoja” -kentässä.

Laadukas transponointi ei ole vain napinpainalluksella tapahtuvaa sävellajin muuttamista. Ensin toki siirrämme nuotinkirjoitusohjelmalla kappaleen uuteen sävellajiin, mutta sen jälkeen teemme tarvittavat hienosäädöt. Jos esim. kappaleen oikeaa kättä nostetaan, voi vasenta kättä olla syytä laskea, jottei kappaleen kokonaisuus muutu tarpeettoman diskanttivoittoiseksi. Laadukkaaseen lopputulokseen vaadittavan käsityön vaatimasta ajasta huolimatta haluamme tarjota tämän palvelun edullisesti palvellaksemme asiakkaitamme mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Lähetämme valmiin nuotin sähköpostiisi. Voit valita toimitusajan kahdesta vaihtoehdosta.

Tuotetunnus (SKU): PXTRA Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Lisätiedot

Tuotteen tyyppi

Lisäpalvelu

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Transponointi toiseen sävellajiin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *