Usein kysytyt kysymykset

Miten nuotit toimitetaan?

Kun olet tehnyt ostoksen, saat välittömästi sähköpostiisi sekä kuitin ostoksestasi että latauslinkin ostamiisi nuotteihin. Prosessi on automaattinen ja normaalitapauksissa täysin viiveetön. Seuraa latauslinkkiä, lataa PDF-muotoiset nuotit omalle tietokoneellesi ja tulosta!

En saanut latauslinkkiä sähköpostissa!

Sähköpostin tulisi lähteä välittömästi tilauksen jälkeen. Jos et ole saanut sitä, tarkista ensin sähköpostisi roskapostikansio – valitettavasti viestit suodattuvat joskus sinne.

Jos et edelleenkään löydä sähköpostia meiltä, lähetä meille sähköposti osoitteeseen info(a)pianonuotit.fi, ja lähetämme tilauskuitin ja nuotin sinulle sähköpostitse niin pian kuin mahdollista.

Kauanko latauslinkki on voimassa?

Latauslinkki on voimassa 30 päivää ostopäivämäärästä.

Kuinka monta kopioita voin tulostaa ostamastani nuotista? Voinko jakaa sitä muille?

Voit tulostaa omaan käyttöösi kopioita rajattomasti; lisäksi suosittelemme aina varmuuskopion säilyttämistä omalla tietokoneella.

Käyttöehtomme kieltävät kuitenkin nuotin jakamisen muuhun kuin henkilökohtaiseen käyttöön; yksi ostos tarkoittaa lisenssiä yhdelle soittajalle. Huomautamme erityisesti, että esimerkiksi opettajat eivät saa ottaa oppilailleen opetuskäyttöön tulosteita ostamastaan nuotista enempää kuin lisenssin salliman yhden kappaleen.

Onko nuoteilla palautusoikeus?

Digitaalisten tuotteiden luonteesta johtuen niillä ei ole yleistä palautusoikeutta eikä kauppaa voi perua ellemme jostakin syystä ole epäonnistuneet toimittamaan lupaamaamme tuotetta.